Personvern

Personvernerklæring

Tryvann Skisenter AS driver Oslo Vinterpark Ski- & Snowboardskole og er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Når du nå har kjøpt skiskolekurs hos oss samler vi inn relevante personopplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til. 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Tryvann Skisenter AS følger norske lover og regler innen alt vi gjør, hvis du ønsker å lære mer om hvilke lover og regler som gjeldene anbefaler vi å besøke Datatilsynets hjemmesider: www.datatilsynet.no.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Tryvann Skisenter AS innhenter kun informasjon som er nødvendig for å kunne levere våre produkter og tjenester på en trygg og god måte og som sikrer en god opplevelse for deg. Hvis det er nødvendig for å kunne levere produktet må vi også samle inn informasjon om barn.

Vi samler inn følgende informasjon:

  • Navn
  • Alder
  • Kjønn  
  • Adresse
  • Ferdigheter i tre kategorier
  • E-mail

Hva brukes informasjonen til?

Den informasjonen vi ber om er nødvendig for å kunne levere våre tjenester til deg. Telefonnummer og mail er viktig for å kontakte kunden hvis det skulle være behov for det. Ferdighetsnivå er viktig for å kunne gi deg som kunde et optimalt produkt.

Ønsker du vite mer om hvordan vi bruker informasjonen i andre tilfeller er det bare å ta kontakt med oss på personvern@tryvann.no .    

Deles informasjonen med andre?

Tryvann Skisenter AS deler ikke dine opplysninger med noen tredjeparter. Din informasjon brukes kun av Tryvann Skisenter.

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

Hvis du ønsker å sikre at vi har korrekt informasjon om deg kan du sende oss en mail på personvern@tryvann.no eller skiskole@tryvann.no.

Sletting av personopplysninger

Tryvann Skisenter AS lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som er relevant for det produktet vi leverer og for å gi deg som gjest en best mulig kundeopplevelse. Et unntak er når det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapslovgivning og reklamasjonsrettigheter.

Dine valg og rettigheter

Du har også rettigheter vedrørende hvordan personopplysningene dine brukes, inkludert:

  • Retten til å motsette deg at vi behandler opplysningene dine. Her er det viktig å understreke at i de tilfellene Tryvann Skisenter AS ber om persondata vil en slik motsettelse føre til at det ikke er mulig å kjøpe varen.  
  • Retten til å be om at opplysningene dine blir slettet eller at videre bruk av dem begrenses.
  • Retten til å be om en kopi av informasjonen vi har om deg.
  • Retten til å korrigere, endre eller oppdatere informasjonen du har gitt oss.
  • Retten til å bestride alle slags automatiserte beslutninger vi tar om deg. En automatisert beslutning er en beslutning som tas uten menneskelig inngripen og som har juridiske konsekvenser (f.eks. kredittsjekk). Vi bruker vanligvis ikke automatisert beslutningstaking, men hvis vi gjør det vil vi informere om det når slike beslutninger tas.

Hvordan vi tar vare på informasjonen din

Informasjonen din lagres enten i våre produksjonssystemer eller på forskriftsmessig vis på selskapets servere. Alle våre leverandører (databehandlere) opererer i henhold til lover og regler i EU/EØS. Tryvann Skisenter AS har inngått brukeravtale med databehandlerne.

Personvernansvarlig

Tryvann Skisenter AS har utnevnt en personvernansvarlig. Personen kan nås på mail personvern@tryvann.no.

                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Din handlekurv

...er fortsatt tom

Språk

Betal sikkert
og bekvemt med:
Visa
MasterCard